Nyheder
Landsskuet 2014
Skou's Marcus og Skou's Milton var med på New Forest foreningens showhold ved landsskuet. Her fra opvarmningen.
Søndag d. 20.10.2013
Skou's Alexander og Stine opnåede en flot fjerde plads ved New Forest Foreningens Chamionatet med 76,8%
Billedet er fra forberedelserne. Alex havde kun været redet i kort tid, men er en pony med stor kapacitet.
Tirsdag d.7.8.2013
Så fik jeg langt om længe kigget lidt på min hjemmeside. Den var (og er til dels stadigvæk) langt fra opdateret. Håber jeg får tid til at gøre lidt mere i nærmeste fremtid.
Milton ved landsskuet 2013
Søndag d. 28.8.2011
Mia har været til sit første stævne på sin nye pony Daydream's Joanna. Hun red LD1 til 66% ved klubstævnet i Gedsted og fik en velfortjent første-plads.
D. 10. juli 2011
Til hoppe-kåring med to hopper af egen avl, Skou' Magic og Skou's Mia. Begge hopper blev kåret i 1. klasse og Skou's Mia gik på fløjen i 4-årsholdet! Vi er bare så glade og stolte!
D. 8. maj 2011
Endelig fik Malou føl! Vi har ventet og ventet - hun er gået 14 dage over. Jeg så til hende i stalden i aftes kl. 0.30. Der var voks i patterne, men mælken var ikke begyndt at løbe, som den ellers plejer ved Malou 6-8- timer før, så jeg tænkte, at jeg nok ikke behøvede kigge til hende før om morgenen. Men tidligt i morges stod der allerede et glad og fornøjet føl og drak mælk. Alt er gået godt - det har det heldigvis altid gjort med Malous folinger.
I eftermiddag har mor og datter været ude i det gode vejr, og det nød de vist begge to.
Tidligt i morges, allerede nogenlunde sikker på benene - og HELT sikker på, hvor man finder mælken!
D. 6. maj 2011
Skou's Mathilde er solgt til Katja Sørensen, Fjelsø. Vi håber, de to får rigtig mange gode oplevelser sammen. Og jeg  synes, det er rigtig dejligt, at Mathilde ikke flytter ret langt væk - faktisk kan jeg nok få et glimt af hende hver dag på vej til og fra arbejde.
Her er så det nye makker-par.
D. 17. april 2011
Nu er det rigtig forår, og de første ponyer er kommet på græs!
D. 30.10.2010
Mia og Florentina var til klubstævne på Stald Vældgaard og blev nr. 3 i LD.
Der er altid en hyggelig stemning på Vældgaard, både i stalden og hallen og på værkstedet, hvor alle lavede flotte halloween lygter.
Efterårsferie
Så blev vores nye ridebane endelig færdig. Den har siden stået sin prøve med masser af regn, og det ser heldigvis ud til, at den er drænet godt. Kusine Mette var på ferie, og Florentina nød at blive nusset om i stalden, og kvitterede med en ridetur.
VDM 2010
Mia og Florentina var med i Brønderslev, hvor de præsterede en flot LD til 64,66% og blev nr 3 af 4. Skou's Jolly og Natasja Andreasen vandt første pladsen med hele 68,66% og Daniel Lyngby og Odbjergs Anytime fik en flot andenplads med 66,66%.
Aulum Dyrskue d. 14. august 2010
Dommernes beskrivelse:
"Middelstor hoppe af god type. Kønt hoved forenet med en middellang og velrejst hals. Tilfredsstillende skulder, lidt afrundet manke. God lænd, velformet og muskuløst kryds. Tilpas føre og velstillede lemmer både for og bag. God skridt og god trav".
1. præmie og 22 point.
Magic under mønstringen.
Dyrskuet i Hobro d. 31.7.2010
Skous Molly fik 1 præmie og tildelt 23 point ved dyrskuet i Hobro!
Dommernes beskrivelse:
"Midelstor hoppe af særdeles god type. God dybde og bredde. Kønt hoved med god udstråling. Velrejst hals, god skulder og manke. God overlinie, ryg og lænd. Godt kryds. Gode for- og baglemmer. God bevægelse."
23 point til en goldhoppe - Det kan vi da kun være meget stolte af!🙂
Skou's Molly.
Landsskuet i Herning 2010
Skou's Mia fik 1.præmie og tildelt 23 point. Hun blev nr. 2 i 3-årsholdet!
Dommerens beskrivelse:
"Middelstor, harmonisk hoppe af særdeles god type. Udtryksfuldt hoved på en velrejst hals og med en passende lang skulder. Velformet bagpart, for- og baglemmer passende føre og tørre. God og energisk bevægelse."
Nu er vi, godt trætte og mange gode oplevelser rigere, hjemme igen. Mia er kommet på græs og nyder en velfortjent ferie, inden hun skal i ridning.
Skou's Mia klar til præsentation i store ring.
Hjørring Dyrskue, juni 2010
Natasia og Skou's Jolly var med på New Forest Foreningens show-hold, der gav  opvisning på Hjørring Dyrskue. Temaet var Michael Jackson, og både musikken samt ponyernes udsmykning og rytternes påklædning var Michael Jackson inspireret.
T.v. Natasia og Jolly. T.h. Anna Rosenbach og Imitz.
D. 14. maj 2010
Så fik Malou endelig føl! Hun hvde lige folet, du jeg kom ind i stalden. Et dejligt stort hoppeføl.
April 2010
Mathilde har fået et dejligt hoppeføl. Det er Mathildes andet føl, og I år klarer hun det hele super godt. Det er et vågent, nysgerrigt og meget aktivt føl. Og så kan hun bare galopere!
Marts 2010
Florentina er også kommet ind på rideskolen. Det er simpelthen for koldt og glat at ride ude.
Mia og Florentina
Februar

Den globale opvarmning må (midlertidigt?) se sig slået af lokal nedkøling. Fra Hvalpsund-færgen kan man nyde synet af sæler i massevis.

Januar 2010
Jolly er solgt til Natasja i Brønderslev.
Juleferien
Så er juleferien ved at være slut. Det var dejligt at have lidt ekstra tid til ponyerne. Vi er gået i gang med tilridningen af Jason og Magic. Det går rigtig godt; de er meget tillidsfulde og samarbejdsvillige. Men hvor har det bare været koldt...
Når det hele går så nemt, bliver man let fristet til at gå hurtigt frem. Men vi bruger gerne lidt ekstra tid, så det bliver en god oplevelse for ponyen.
Lørdag d. 14. november 2009

Maria Rosenbach og Jolly fik en andenplads i LC1 med 65,83 % og en 1. plads i LC2 med 66,4%. Jolly fik 8 i gangarter i begge klasser. Jolly er bare en supernem pony at have med i byen. Ved stævnet i Aars var der ingen opstaldningsmuligheder. Vi skulle sadle op ved trailerne, der skulle holde langs en vej. Men Jolly tager alt med ophøjet ro, og kan sagtens stå og hygge sig alene i traileren, mens vi ventede på sidste klasse.

Søndag d. 8. november 2009
Skou's Jolly deltog i det udvidede klubstævne på Lerbæk. Jolly gik LC1 til 62,3% med Maria Rosenbak i sadlen.
Torsdag d. 14. 0ktober 2009
Vi nyder det gode ferie-vejr og får gjort en masse sammen med ponyerne. Mia og en veninde har været ude at ride. Jeg er gået igang med at longere de to tre-års ponyer, og det går faktisk rigtig godt. De har også begge haft sadle på, og det tog de med ophøjet ro. I dag har vi fået beskåret 7 ponyer. Og ja, så er vi lidt modvilligt ved at indstille os på, at nu er det vinterfodringstid. Det giver jo en del ekstra arbejde med 15 ponyer.
Det er virkelig et privilegium at bo midt i et fantastisk ride-terræn med mange små veje!
Lørdag d. 3. oktober 2009
Skou's Mia deltog i Kimrerskuet i Aars. Hun gik fløj i 2-års-holdet og opnåede hele 23 point. Hun blev desuden tildelt ærespræmie!
Så kan det vist ikke gøres meget bedre af en 2-års hoppe.
Lørdag d. 19. septemper 2009
I dag var Molly og jeg på en helt fantastisk tur i skoven ved Borup Hede. Vi var afsted med tre ponyer, og Molly nød at komme ud over heden og rundt i skoven i det gode vejr. Hun er bare den sødeste pony, altid opmærksom men 100% ærlig og til at stole på. Selv de fritgående får, der gik rundt på vejen, kiggede hun bare på, og så var det o.k. Nu glæder vi os til turen i det Nordjyske med New Forest foreningen
Borup Hede er et fantastisk naturområde, det kan vi kun anbefale!
Bedømmelse fra føl og plagskuet 2009:

Katalog nr. 15  Skou's Mia
Karakter : 9 8 8 9 9

Her er dommerens beskrivelse fra NF Føl og plagskuet 2009:
"Hoppe af særdeles god type. Kønt hoved på en velrejst hals. God dybde og bredde.God overlinje og bagpart. Føre og velstillede lemmer. Jordvindende skridt og trav med god haseaktion."

Bedste 2-års hoppe
Skuets bedste plag

Vi er bare så stolte af vores dejlig hoppe!
🙂
Lørdag d. 29. august 2009
Jolly og Molly har været til udvidet klubstævne i Gedsted. Jolly gik LC2 til 63,63% og Molly gik LB3 til 62,85%.🙂
Flotte præstationer på de udendørsbaner, men hvor blev vi bare våde...
Jolly i LC2 - mens det endnu var tørvejr...
Molly i LB3.
Lørdag d. 22. august 2009

Skou's Jolly og Maria Rosenback vandt både LC1 og LC2 ved Vest Danake Mesterskaber. Det er en fornøjelse at have Jolly med til stævner og nye steder. Han tager alt stille og roligt, går lige op i traileren og arbejder med stor energi og gå-lyst. Maria havde faktisk kun redet Jolly i tre dage før stævnet,og alligevel vandt de begge klasser med h.h.v 64% og 66%
Tillykke!

Jolly og Maria.
Søndag d. 9. august 2009
Skou's Mia Deltog i New Forest Region 1 Føl-og plagskuet og blev nr. 1 i to-årsholdet med 2 otte-taller og 3 ni-taller!
Hun blev desuden kåret som skuets bedte plag!
Det er vi rigtig glade for og stolte over, for hun er præcis den type NF-pony, vi gerne vil avle: Smuk, typefast og særdeles velgående!

Type:     9
Rammer:   8
Fundament: 8
Bevægelse:   9
Helhedsindtryk: 9
Onsdag d. 8. juli
Jolly og Molly  er nu sendt i ridning igen. De gør begge hurtigt store fremskridt, Molly kan nu øvelserne til og med LA 1.
Selvgående og utolig lærenem.
Lørdag d. 23. maj 2009

Nu er de tre hingsteføl fra sidste år blevet vallaker. De er kommet på græs i engen sammen med to andre drenge.
Ellers går vi bare og nyder vores flotte Sheetan føl, venter på det næste Master Mind føl og glæder os til, vi skal på "Pinse-ridetur" med New Forest foreningen i den Nordjyske natur.

Ja, det gjaldt bare om at komme ud og nyde friheden - og græsset!
Fredag d. 24. April 2009
Så fik vi endelig årets første føl, et dejligt hingsteføl efter Sheetan. Se billeder af ham under "Føl årgang 2009"
Torsdag d. 5. marts 2009
Nu er vores dejlige lille hundehvalp flyttet hjemmefra. Heldigvis er han ikke flyttet så langt væk, så vi håber at se ham lidt indimellem🙂
Lørdag d. 6. december
Nu er vi blevet færdige med vores løsdriftstald. Der er plads til 10 ponyer i følge de nye heste-velfærdsregler, så de otte, der lige for tiden går i løsdriften, har rigtig god plads. Ponyerne kan gå ud og ind som de har lyst til. De bliver fodret på en betonplads udenfor med masser af godt wrap-hø, og de får fuldfoder i krybber indenfor.
Vi kan se, at ponyerne foretrækker at være ude, selv i ret dårligt vejr. Men de har altid muligheden for at gå ind og lægge sig i stalden, hvor der er tørt og læ.
Der er god plads til alle, så der er ingen stress i forbindelse med fodringen.
Vi har en hingsteplag på 1½ år. Ham tør vi ikke lade gå i løsdriften sammen med alle hopperne. Han står i boks sammen med sin staldkammerat Jason. De er selvfølgelig også ude hver dag.
Simon og Jason hygger sig ude - og holder øje med hopperne fra behørig afstand.
Vores rideponyer Jolly og Molly står i bokse om natten og er ude om dagen. De får også grovfoderet serveret uden for.
Jolly og Molly hygger sig i vintersolen.
Mandag d. 13. oktober 2008
Vi har været til salgsdag på Mosbæk med Jolly og Molly. En rigtig god dag med mange fine New Forest ponyer.
Skou's Jolly gik med sin rytter Anne Sofie Møller.
Salgsdag på Mosbæk d. 13. oktober
Så er vi klar med program for New Forest Foreningens salgsdag
Mandag d. 13. oktober:
 

14.30:           Præsentation af alle salgs-ponyerne

14.40:           ”Madonna kommer til byen” Show-indslag med  Alexcia Nielsen og Danique

14.50            Præsentation af salgs-ponyer, enkeltvis:
1.   Odbjergs Anytime, hoppe 7 år
2.   Skou's Jolly, vallak 4 år
3.   Ml. Stougårds Black Beauty, hoppe 3 år
4.   Vestergaards Dooley's, vallak 4 år
5.   Mastwood Donaldson, vallak 5 år
6.   Danique, hoppe 7 år
7.   Skou's Molly, hoppe 4 år
8.   Odbjergs Toulouse, vallak 5 år
9.   Ml. Stougårds Ali, vallak, 10 år

15.55            Odbjergs Imitz og Maria Rosenbak viser kür (Opvisning)

Arrangementet foregår ved Mosbæk Foder og Rideudstyr, Mosbækvej 74, 9600 Aars.
Forretningen starter det store udsalg denne dag, så kom og gør en god handel!

Molly er klar til salgsdagen!
Lørdag d. 4. oktober
Skou's Magic har været til Kimbrerskue i Aars. Mønstring og bedømmelse forgik på udendørsbaner i regn og blæst, og hvor blev vi bare våde!
Heldigvis foregik resten af arrangementet indendørs, og vi havde en rigtig hyggelig dag i New Forest afdelingen. Der var tilmeldt 5 New Forest: En hoppe med føl, 3 tre-års hopper og 1 to-års hoppe, nemlig Skou's Magic.
Magic fik 22 point, beskrivelsen kommer senere.
Tirsdag d. 16. September

Molly er i ridning hos Anne-Sofie, og det går virkelig godt. Hun er meget samarbejdsvillig og utrolig lærenem. Hun er allerede klar til LC.

New Forest Salgsdag i efterårsferien

Avlsforeningen for New Forest Ponyer afholder salgsdag
Mandag d. 13. oktober 2008 kl. 14.30 ved Mosbæk Rideudstyr, Mosbækvej74, 9600 Aars. Det er mandag i efterårsferien, og samme dag starter det store udsalg i Mosbæks store rideudstyrs-foretning.

Skou's Jolly og Skou's Molly er begge er 4 år og klar til at starte LC stævner.
Er du på kig efter en velgående og stævneklar pony, så mød op på Mosbæk.
Vil du sælge din New Forest Pony, kan du tilmelde den til salgsdagen. Se betingelserne på www.newforest-reg1.dk under "Nyheder og Aktiviteter"
Program for dagen kommer her på hjemmesiden, så snart det er klar.

Søndag d. 24. August 2008
Denne weekend har Jolly deltaget i sit første stævne. Der blev afholdt Vest Danske Mesterskaber for New Forest ponyer. Jolly startede i LX lørdag og vandt med 60.77% en flot 2. plads. I søndagen LX vandt han klassen! Anne-Sofie Møller red til 66,15%, hvilket var en overbevisende 1. plads.
Et stort tillykke til Anne-Sofie og Jolly!
Lørdag d. 9. august 2008
Vi har været ovre og se til Jolly og Molly, der begge er sat i ridning. Det går bare rigtig godt. Vi besluttede at tilmelde Jolly i LX ved VDM. Det bliver så hans første stævne.
Jolly gik helt stabilt - selvom det blæste en hel "pelikan"!
Lørdag d. 2. August 2008

I dag har vi været på Finstrupgaard med Molly og Oliver. Vi skulle have brændemærket føllet, og man skal jo medbringe både mor og føl. Oliver er født allerede d. 15. marts, så han er gammel nok til at undvære sin mor nu. (Det var hans mor nu ikke helt enig i... 😥) Da vi kom hjem igen, satte vi føllet på stald sammen med en rolig 3 års hoppe. Herefter kørte vi Molly afsted til tilridning.
Adskillelsen gav selvfølgelig lidt vrinsken og utilfredshed, men allerede om aftenen, gik føllet roligt og græssede sammen med sine storesøstre. 🙂

Og Molly har også accepteret situationen, selvom hun jo har en del mælk, hun gerne vil af med..

Skou's Oliver - nu med brændemærke.
Søndag d. 27. juli 2008
I dag har vi sendt Jolly afsted igen til tilridning. Han har været hjemme på sommergræs, men nu skal han videre. Forinden blev han vasket og striglet efter alle kunstens regler. Han har jo godt af at prøve det en gang imellem. Han tog det hele roligt, tror vist han nød et køligt bad i sommervarmen!
Jeg havde slet ikke tænkt på, at jeg ikke havde noge til at hjælpe med at læsse, men det var nu ikke noget problem. Jolly gik stille og roligt lige op i traileren, som han plejer.
Jolly - nyvasket og klar til turen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 18:16

Hej
Vi købte skou’s Milton af Karen Brun i maj måned, hvor er det skønt at se billede af ham som føl🤗
Vh Belinda

...
27.01 | 21:38

Er marion stadig til salg

...
25.08 | 15:15

Hej ja, vi har en stor max 1'er hoppe på fire år. Hun er klar til tilridning og hende vil vi gerne sælge billigt nu. Ring 61346225 hvis du er intr i at høre mer

...
25.08 | 14:47

Turridning. Det ska være en max kat.1 pony og gerne max pris 26.000 kr. Mvh. Maria Riis Nielsen

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE